06 januára 2016

Frozen

Konečne nám pekne nasnežilo a mohla som sa pustiť do môjho prvého fotografovania v snehu so zrkadlovkou. Veľmi som sa na to tešila, pretože minulú zimu som zrkadlovku ešte nemala a teraz si s úškrnom na tvári spomínam, ako som fotila ešte so starým fotoaparátom, ktorý som mala chuť niekedy nechať v tom snehu a silno som túžila po novej zrkadlovke.

 Dúfam, že sa tých pár záberov bude ľúbiť, veď snáď mi ešte počasie a môj čas dá príležitosť niečo túto zimu vykúzliť. :)












...a keď už som bola na kosť vymrznutá, pobrala som sa domov...


05 januára 2016

AfterChristmas Time

Hlásim sa znova v tomto (po)Vianočnom čase, kedy som si konečne našla čas a oprášila môj blog. Ako ste si mohli všimnúť, tí, ktorí ste ku mne v minulosti už zavítali, tak "trochu" som zmenila design stránky, dúfam, že sa ľúbi. Riadila som sa heslom "v jednoduchosti je krása." :)

Tak a teraz k veci. Ani som sa nenazdala a je po Vianociach, na ktoré som sa veľmi tešila a tak rýchlo skončili. Avšak, boli naozaj krásne. Podostávala som samé pekné veci, jedna z nich je aj statív na foťák (jupí), z ktorého som naozaj nadšená a konečne budem môcť ostro fotiť dokonca aj po tme. Teším sa, keď ho pôjdem ešte tieto prázdniny prvýkrát vyvetrať.

 Vianoce som strávila u babky a na Silvestra som už bola doma, ako to zvyčajne robíme. Som rada, že som konečne na dlhší čas bola s mojou rodinou a mohli sme si užiť spoločné chvíle. Teraz si užívam domácu pohodu, pomaličky si robím veci do školy (ale naozaj iba pomaličky :D), pretože sa nezastaviteľne blíži a je toho ako na kostole. Ale nevadí, nenechám si tým predsa pokaziť posledný prázdninový čas, ktorý sa stále nesie v stopách Vianoc. Dúfam, že ste mali aj vy pekné sviatky, dostali ste vytúžené darčeky a poriadne si oddýchli. :)

Na záver pripájam pár vianočných záberov.